ProCredit Bank (2011)

Error message

Notice: Undefined index: path in better_exposed_filters_exposed_form_plugin->exposed_form_alter() (line 1154 of /home/admin/web/top-employers.axa.md/public_html/sites/all/modules/better_exposed_filters/better_exposed_filters_exposed_form_plugin.inc).

ProCredit Bank – o echipă tânără şi profesionistă!

ProCredit Bank este o bancă, care îşi desfăşoară activitatea în mod responsabil şi este parte a grupului internaţional ProCredit, care tinde să creeze şi să menţină relaţii de lungă durată cu clienţii şi angajaţii săi. În Moldova, ProCredit Bank şi-a început activitatea în decembrie 2007. Deşi este cea mai „tânără” instituţie bancară din Moldova, banca are o reţea de 23 de oficii în întreaga ţară şi o echipă de peste 500 de angajaţi.

ProCredit Holding este compania-mamă a grupului internaţional de bănci ProCredit, cu sediul în Frankfurt am Main, Germania. Cel mai mare şi valoros capital al grupului ProCredit sunt cei peste 14 675 de angajaţi, care lucrează în 735 de filiale în 22 de ţări ale lumii. Relaţiile pe care banca le construieşte cu angajaţii şi clienţii săi au drept temei transparenţa, cultura comunicării deschise, responsabilitatea socială şi toleranţa, orientarea spre deservire şi angajamentul personal: principii esenţiale, care coordonează activitatea instituţiilor ProCredit din toată lumea.

ProCredit Bank este o instituţie internaţională, iar limba engleză este limba de comunicare în cadrul grupului ProCredit. Angajaţii băncii merg la cursuri de limbă engleză organizate la centrul de training al băncii din Chişinău. După, ei au posibilitatea să studieze limba engleză şi mai aprofundat la centrele de limbi străine ale ProCredit din Macedonia şi Germania. Plus la aceasta, managerii băncii au posibilitatea să meargă la Academiile ProCredit din Macedonia, Columbia şi Germania.
A fi angajat ProCredit este o provocare, dar în acelaşi timp este un loc de muncă bun şi cu perspective de dezvoltare!