Glorinal (2011)

Error message

Notice: Undefined index: path in better_exposed_filters_exposed_form_plugin->exposed_form_alter() (line 1154 of /home/admin/web/top-employers.axa.md/public_html/sites/all/modules/better_exposed_filters/better_exposed_filters_exposed_form_plugin.inc).

Compania de Construcţii „Glorinal” - lider pe piaţa imobiliară din Republica Moldova.

Compania are o experienţă vastă în executarea lucrărilor de construcţie. Pe perioada de activitate Glorinal a dat dovadă de o dezvoltare dinamică, a construit şi a dat în exploatare mai bine de 50 de obiecte, inclusiv complexe locative, obiecte de menire socio-culturale, spaţii comerciale etc. Au fost construite peste 2500 apartamente cu suprafaţa totală de 200 mii m².

Am adunat ce a fost mai bun de la concurenţii de pe piaţă şi am preluat experienţa companiilor străine. Şi toate cu un singur scop – să fim siguri că putem face adecvat faţă cerinţelor clienţilor şi partenerilor noştri.

Criteriile după care ne-am orientat în toţi cei peste 13 ani de activitate au arătat că am găsit combinaţia optimă, care ne-a ajutat sa devenim ceea ce suntem astăzi. Calitatea lucrărilor şi serviciilor prestate clienţilor şi partenerilor noştri, operativitatea în finalizarea cu succes a proiectelor iniţiate şi respectarea obligaţiunilor contractuale faţă de investori şi clienţi ne-au permis sa obţinem respectul şi renumele unei companii cu cel mai mare grad de încredere de pe piaţa autohtonă.

„Glorinal” – Fiecare are nevoie de propria casă!

Ce înseamnă să lucrezi la Glorinal?

Peste 500 angajaţi activează în cadrul Companiei şi sunt mîndri de acest lucru.
Salariu competitiv, premii şi bonusuri .
Rambursarea cheltuielor pentru transport în interes de serviciu
Acoperirea cheltuielilor pentru telefonie mobilă

Compania oferă angajaţilor anumite beneficii:
- Ajutor material
- Zi liberă plătită în ziua de naştere a salariatului
- Reduceri şi grafic special la procurarea apartamentelor
- Cadouri de la companie

Ne place să ne instruim personalul, să organizăm diferite întruniri corporative,ceia ce duce la sporirea motivării întregului colectiv.