FOXTROT (2011)

Error message

Notice: Undefined index: path in better_exposed_filters_exposed_form_plugin->exposed_form_alter() (line 1154 of /home/admin/web/top-employers.axa.md/public_html/sites/all/modules/better_exposed_filters/better_exposed_filters_exposed_form_plugin.inc).

FOXTROT

Reţeaua comercială "Foxtrot” este lider incontestabil de piata din Ucraina şi Moldova în segmentul vânzărilor cu amănuntul a tehncii electronice şi electrocasnice.

Începînd cu 2010 reţeaua de magazine FOXTROT este membră-participant al Euronics cel mai mare grup de achiziţii de tehnică electronică şi electrocasnice prezentă în 30 de ţări din Europa.

În cadrul companiei activează peste 6000 de angajaţi, care împărtăşesc valori comune: respect reciproc, democraţie în expunerea opiniilor, deschidere în relaţionare, şanse egale pentru toţi. Rămînem fideli valorilor noastre corporative: clientul – pe primul loc, implicare, inovaţie, angajament pentru excelenţă.
Misiunea noastră - „O nouă calitate vieţii” reflectă relaţia noastră cu clienţii, partenerii şi colegii zi de zi.

Avînd la bază înţelegerea importanţei majore a factorului uman, strategia de gestionare a personalului constituie în continuare o prioritate punând în aplicare cele mai moderne metode de selecţie, adaptare, evaluare, motivare şi dezvoltare a personalului.

DE CE FOXTROT?

Salariu competitiv, flexibil. Sistem de motivare transparent pentru toţi angajaţii.
Premii şi bonusuri reieşind din indicatori obiectivi
Acoperirea cheltuielilor pentru deplasare
Rambursarea cheltuielor pentru transport în interes de serviciu
Acoperirea cheltuielilor pentru telefonie mobilă
Revizuirea lunară a salariilor

În plus la pachetele sociale, compania oferă angajaţilor şi anumite beneficii:
- Ajutor material
- Zi liberă plătită în ziua de naştere a salariatului
- Reduceri la procurarea produselor companiei
- Cadouri de la companie

- Condiţii pentru avansare în carieră – ne orientăm spre cele mai bune standarde de muncă, din acest motiv în companie există o rezervă de cadre. Noi creăm oportunităţi pentru realizarea profesională şi personală a angajaţilor, apelând în primul rând la potenţialul intern al companiei.

- La instruirea personalului utilizăm metode dintre cele mai moderne, astfel în companie există o bibliotecă la care poate face apel fiecare angajat. În afara bibliotecii există un portal corporativ, unde fiecare angajat are posibilitatea să urmeze un curs de instruire individuală, sporindu-şi astfel competenţele. Instruirea corporativă reprezintă organizarea traning-urilor şi a seminarelor de către trainerii noştri interni.

- O atenţie deosebită se acordă procesului de adaptare în companie, unde pentru fiecare angajat este elaborat un plan individual.

Împreună, nu doar muncim, ci ne petrecem o bună parte din viaţă. Echipa noastră este familia FOXTROT. Ne mândrim şi apreciem spiritul de cooperare în cadrul companiei. Acordăm o atenţie deosebită dezvoltării culturii corporative, întrucât purtătorii acesteia sunt oamenii din companie. Compania tinde să încurajeze comunicarea ne-formală a angajaţilor şi să creeze o atmosferă democratică, creativă, binevoitoare, de succes în echipă.

Ne străduim să creăm a astfel de atmosferă încât angajaţii noştri să se simtă în siguranţă şi să-şi valorifice potenţialul.